Wist u dat het mogelijk is een pelletkachel met subsidie aan te schaffen, als particulier én als zakelijke klant? Zo’n subsidie op een pelletkachel heeft alles te maken met de duurzame manier van verwarmen. Bij Pietro e Calore, gevestigd in Heinkenszand in de provincie Zeeland, weten we hier alles van. Wij zijn namelijk al 70 jaar dé specialist in hout- en pellet gestookte cv-kachels, houtkachels, haarden, ketels en fornuizen. Dit duurzame alternatief voor een gasketel of warmtepomp bieden wij zowel aan particulieren, als aan bedrijven aan. Bij Pietro e Calore kunt u dus terecht voor cv-installaties voor huizen, kantoorpanden, fabrieken en bedrijfshallen. Deze leveren wij niet alleen in de hele Benelux en de rest van Europa; we helpen u ook altijd met de juiste installatie. Voor pelletkachels en andere duurzame energiesystemen, accessoires en brandstoffen van uitstekende kwaliteit bent u bij Pietro e Calore dus aan het juiste adres.

Bel ons: 0113-548982 Of stuur direct een bericht!

Pelletkachel met subsidie: hoe werkt dat als particulier?

Wilt u in aanmerking komen voor een pelletkachel met subsidie, bijvoorbeeld omdat u particulier een pelletkachel wilt aanschaffen. Koopt u een pelletkachel bij Pietro e Calore, dan is dat mogelijk. U krijgt dan voor een deel van de gemaakte investeringskosten subsidie op uw pelletkachel. Voor particulieren geldt het volgende:

 • Bij de aanschaf van een pelletkachel van €50/KW met een minimum van €500 voor lucht verwarmende kachels en een minimum van €1400 voor een cv-pelletkachel kunt u een deel van de investeringskosten terugkrijgen.
 • U dient via mijn.rvo.nl de aanvraag in, binnen 3 maanden na het sluiten van de koopovereenkomst.
 • U heeft het apparaat na 1 januari 2016 aangeschaft, u heeft het apparaat al betaald, u heeft een betaalbewijs, het apparaat is in Nederland geïnstalleerd en u mag het apparaat niet binnen een jaar na de datum van aankoop verwijderen.

Als zakelijke gebruiker kunt u, in tegenstelling tot een particulier, vooraf al subsidie op een pelletkachel aanvragen. Zelfstandig ondernemers, bedrijven, woningcorporaties en verenigingen kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van subsidie op een pelletkachel.

Diverse pelletkachels in een uitgebreid assortiment

Wilt u een pelletkachel met subsidie kopen? Neem dan eens een kijkje in het uitgebreide assortiment van Pietro e Calore. Niet alleen kunt u diverse pelletkachels kopen, ook bieden wij inbouwhaarden, ketels, fornuizen, tuinhaarden en barbecues. Bij ons vindt u vast en zeker het duurzame energiesysteem of de accessoires die u zoekt. Bent u op zoek naar een speciaal type pelletkachel? Dan kunt u natuurlijk bij ons informeren of wij die aan u kunnen leveren. Neem dan ook contact met ons op en bel naar +31 (0) 113 – 54 89 82. Ook voor al uw vragen mag u altijd contact met ons opnemen. Onze gespecialiseerde medewerkers voorzien u graag van meer informatie.

Meest bekeken:

Sorteer op
 • Klover BI-FIRE MID 27,3 kW (staal) - hybride CV-kachel
  Klover BI-FIRE MID 27,3 kW (staal) - hybride CV-kachel

  De Klover Bi-Fire MID is een kachel met 2 toestellen in één: Een houtkachel gedeelte en een pelletkachel gedeelte.

  Het is een prachtig toestel welke uw gehele woning kan verwarmen, doordat de kachel op de cv wordt…

  € 9.290,00
© 2014 - 2024 www.houtcvholland.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel