Pietro e Calore levert u de pelletkachel van uw keuze graag in de omgeving van Goes en Hoek, in de provincie Zeeland, voor aantrekkelijke prijzen. Wij zijn namelijk gevestigd in Heinkenszand, zeer in de buurt van deze plaatsjes. In ons zeer ruime assortiment vindt u een diversiteit aan duurzame energiesystemen, zoals hout en pellet gestookte cv-kachels, haarden, fornuizen en ketels. Daarbij leveren wij een zeer complete service: wij komen de producten van uw keuze niet alleen bij u afleveren, we zorgen er ook voor dat ze op de juiste manier worden geïnstalleerd. Woont u niet in de omgeving van Goes of Hoek? Geen probleem: wij leveren onze producten ook in de rest van Nederland, in België, in Luxemburg en indien gewenst zelfs in de rest van Europa.

Bel ons: 0113-548982 Of stuur direct een bericht!

Welke pelletkachel, beschikbaar bij Pietro e Calore in de omgeving van Goes en Hoek (Zeeland), past bij u?

Bent u op zoek naar een speciaal type pelletkachel voor uw woning in de omgeving van Goes of Hoek, in Zeeland? Of bent u zich nog aan het oriënteren, bijvoorbeeld op de prijzen van een pelletkachel? Bij Pietro e Calore kunt u kiezen uit een zeer ruim assortiment. Wij zijn dan ook niet voor niets dé specialist in hout- en pelletkachels en duurzame cv-installaties. In ons ruime assortiment zijn dan ook onder andere de volgende producten opgenomen:

  • Kachels op hout en pellets;
  • Haarden (inbouw);
  • Fornuizen op hout en pellets;
  • Cv-ketels op hout en pellets;
  • Barbecues;
  • Tuinhaarden.

Natuurlijk kunt u ons inschakelen voor de installatie van uw haard of pelletkachel, maar wij hebben ook installatiepakketten in ons assortiment opgenomen. Indien u zelf handig bent, kunt u er ook voor kiezen de installatie zelf op u te nemen.

Diverse accessoires beschikbaar bij de specialist

Naast de pelletkachel kunnen wij u bij Pietro e Calore, werkzaam in de omgeving van Goes en Hoek in Zeeland, ook diverse accessoires voor aantrekkelijke prijzen leveren. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor brandstoffen (hout en pellets).

Meer informatie over pelletkachels of andere duurzame energiesystemen?

Wilt u meer informatie over de pelletkachel, over andere duurzame energiesystemen voor uw woning of bedrijfsomgeving in Goes of Hoek van Pietro e Calore in Zeeland, of over de prijzen van onze producten, dan hoeft u ons alleen maar even te bellen via +31 (0) 113 – 54 89 82. Uiteraard voorzien wij u dan graag van alle informatie die u graag wilt weten, en beantwoorden we al uw vragen. Wilt u onze producten eens in het echt komen bekijken? Dan kunt u ook langskomen in onze uitgebreide showroom. Ook daar helpen onze professionele medewerkers u graag verder.

Meest bekeken: 

Sorteer op
© 2014 - 2024 www.houtcvholland.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel