Een pellet kachel of houtkachel voor in uw woning of bedrijfspand in de omgeving van Vlissingen of Middelburg, kunt u het beste kopen bij een echte specialist. Pietro e Calore, werkzaam vanuit Heinkenszand in Zeeland, is de specialist die u zoekt. Wij werken al ruim 70 jaar gepassioneerd in het vakgebied. Zo verkopen wij tegenwoordig een zeer ruim assortiment aan pellet kachels, houtkachels, inbouwhaarden, ketels, fornuizen, onderdelen en accessoires. Ook voor brandstof bent u bij ons aan het juiste adres.

Bel ons: 0113-548982 Of stuur direct een bericht!

Pellet kachel of houtkachel kopen bij de specialist in omgeving Vlissingen en Middelburg

Bij Pietro e Calore heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment. De pellet kachel of houtkachel die u graag wilt kopen voor uw woning in de omgeving van Vlissingen of Middelburg, zit er dan ook vast en zeker bij. Zo kunt u onder andere kiezen voor:

  • Cv-ketels (pellet ketels, houtvergassers of biomassa ketels);
  • Fornuizen (hout of pellet gestookt);
  • Inbouwhaarden (houthaarden of pellet haarden);
  • Houtkachels (lucht verwarmende of cv-verwarmende kachels);
  • Pellet kachels (op houtkorrels);
  • Tuinhaarden en barbecues.

De duurzame installaties van Pietro e Calore

De pellet kachel of cv-installatie is een duurzaam alternatief voor een gasketel of warmtepomp. De duurzame energiesystemen die Pietro e Calore levert, zijn dan ook niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens goed voor de portemonnee. Laat u eens adviseren over de mogelijkheden bij uw woning of bij uw bedrijfsomgeving.

Complete service

Bij Pietro e Calore leveren wij uitsluitend een complete service. Dat betekent dat wij niet alleen uw pellet kachel of houtkachel na het kopen leveren bij u in Vlissingen of Middelburg, maar dat we deze ook direct voor u installeren. Wij beschikken over een ruime ervaring en voldoende kennis, waardoor wij dit altijd op de juiste manier voor u kunnen doen. Wilt u meer informatie over ons assortiment of heeft u vragen over een specifiek product? Dan kunt u onze showroom bezoeken of bellen naar +31 (0) 113 – 54 89 82. Wij staan graag voor u klaar.

Meest bekeken

Sorteer op
© 2014 - 2024 www.houtcvholland.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel