Met een openhaard kunt u uw woning in de omgeving van Goes heel gezellig aankleden. Het is dan ook echt een aanwinst voor uw huiskamer. Bij Pietro e Calore in Heinkenszand in de provincie Zeeland kunt u terecht voor een zeer ruim assortiment aan haarden. Die leveren wij niet alleen; bij ons kunt u ook terecht voor de installatie. Pietro e Calore levert dan ook de service die u mag verwachten van de specialist. Wij leveren uitsluitend producten van uitstekende kwaliteit, waarbij we gebruik maken van onze uitgebreide kennis én een zeer ruime ervaring in het vakgebied.

Bel ons: 0113-548982 Of stuur direct een bericht!

Uw woning aankleden met een mooie openhaard? Diverse keuzemogelijkheden bij de specialist in Zeeland, nabij Goes

Pietro e Calore is specialist op het gebied van duurzame hout- en pelletkachels en cv-installaties op biomassa. U kunt bij ons dan ook kiezen uit een zeer ruim assortiment aan verschillende soorten kachels, haarden en installaties. Wanneer u uw woning in de omgeving van Goes gezellig wilt aankleden met een openhaard, kunt u bij Pietro e Calore kiezen uit diverse inbouwhaarden:

Professioneel advies van de specialist

Wilt u professioneel advies ontvangen over de openhaard die past bij uw woning in Goes? Ook dan bent u bij Pietro e Calore aan het juiste adres. Wij geven u graag meer informatie over ons assortiment wanneer u belt naar +31 (0) 113 – 54 89 82. Daarnaast kunt u ook eens langskomen in onze uitgebreide showroom om onze producten eens te komen bekijken.

Meest bekeken

© 2014 - 2024 www.houtcvholland.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel