TEGEL KACHELS 

Hoog rendement houtkachels zijn gemaakt van materialen met een hoog warmte accumulerend vermogen. Hun belangrijkste kenmerk is om tijdens de verbranding warmte op te nemen en deze langzaam en geleidelijk in de kamer af te geven, voor een gezonde en aangename warmte.

De buitenkant van warmte accumulerende kachels is volledig bedekt met keramische tegels, een materiaal met een natuurlijk warmte accumulerend vermogen dat warmte opneemt tijdens de verbranding en deze langzaam en geleidelijk weer afgeeft.

Het betegelde oppervlak bereikt nooit te hoge temperaturen, waardoor deze kachels ideaal zijn om te genieten van de vrijkomende gezonde stralingswarmte.

 

AANGENAAM LANGDURIGE WARMTE MET DURASIC®

Het geheim van onze hoogrendementshoutkachels is het interne rookgassysteem van Durasic®.

Durasic® is een vuurvast materiaal dat we hebben ontwikkeld en gepatenteerd om de hoogste warmte accumulatiecapaciteit te verkrijgen: de hete rook van de verbranding gaat door het rookgassysteem en brengt hun thermische energie over naar het oppervlak. Deze energie komt dan langzaam en geleidelijk in de ruimte vrij door straling.

De warmteaccumulatie die door het rookgassysteem wordt geproduceerd, duurt 6 tot 12 uur vanaf de laatste houtlading. De duur is afhankelijk van de grootte van de kachel.

 

STRALINGSVERWARMINGSSYSTEEM: WELLNESS VAN HOOFD TOT TEEN

Hoog rendement houtkachels produceren door straling een aangename en gezonde warmte, zeer goed voor lichaam en geest.

Het maakt de keel niet droog, omdat het een optimale luchtvochtigheid behoudt. De lucht is niet te droog en hoesten wordt voorkomen.

Het is ook goed voor mensen die lijden aan allergieën omdat het geen luchtstroom of stromen creëert en het bewegende stof beperkt.

Het is gunstig voor mensen die lijden aan pijn of seizoensgebonden aandoeningen van de luchtwegen, omdat het op een uniforme en langdurige manier verwarmt, met een warme temperatuur. De kachel verwarmt niet alleen de omgevingslucht, maar ook de oppervlakken van de kamer, waardoor condensatie en schimmels worden verminderd.

Het verwarmt lichaam en geest: wat is een betere warmte dan stralingswarmte? Omdat de stralingswarmte van de tegelkachels aanvoelt als de warmte van de zon, zul je elke dag van genieten!

 

STEL UW EIGEN TEGELKACHEL SAMEN

Al onze keramische houtkachels zijn bedekt met tegels. Wat uw en uw huisstijl ook is, u kunt voor uw Cerampiù-kachel kiezen uit vele kleuren en decoraties en ze combineren om een ​​origineel en uniek pronkstuk te creëren.

 

per pagina
Sorteer op
    21 - 22 van 22 resultaten
  • 1
  • 2
© 2014 - 2024 www.houtcvholland.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel