AQUA 34 FRONTAAL CV-houthaard + CV-kit

Vorige Artikel 3 van 26 Volgende
€ 6.835,00 (inclusief 21% btw)

Volledig voorgeïnstalleerde haard van Moretti. De AQUA 34 is de grootste CV-haard van deze fabrikant. Deze AQUA 34 is tevens voorzien van een liftdeur welke bijna geheel uit glas bestaat. U ziet geen metalen rand meer om de liftdeur zitten, waardoor de haard ingebouwd er zeer strak en modern uitziet.

De haard is standaard voorzien van een CV-kit,  betaande uit::

-CV-pomp, 1 gesloten expansievat , ontluchter, 1 open expansievat met vlotter, 1 interne warmtewisselaar waardoor het cv-systeem van uw woning gescheiden is van het cv-water in de haard, 2e  interne warmtewisselaar voor bv warmtapwaterproduktie. Als deze componenten zijn reeds voorgemonteerd op uw haard. 

De L-serie CV-haarden is het resultaat van jaren van onderzoek en ontwikkeling.

De bijzondere constructie van de wisselaar - middels deflectors - maakt dat de maximale hoeveelheid warmte wordt benut uit het hout. Dit is goed voor zowel het milieu als voor uw portemonnee. Hout is nog steeds een van de meest economische energiebronnen.

De binnenzijde van de haard is bekleed met hitte bestendige stenen, welke warmte opnemen en waardoor de verbranding verbeterd. De haard is ook voorzien van een tweede verbranding, doordat er zuurstof extra wordt toegevoegd aan het haardvuur. Dit zorgt ook weer voor een hoger rendement.

De rookgasremmers boven in de haard verhogen het rendement van de verwarming en zorgen ervoor dat de rookgassen een verplichte pad door de haard moeten volgen. Dit maakt het systeem gemakkelijk te reinigen en voorkomt de opbouw van creosoot die anders efficiëntie kunnen verminderen. Via een schuifmechanisme regel je perfect de trek van de haard en ook de warmte produktie.

De liftdeur kan ook zijdelings worden geopend, waardoor het makkelijk is om het glas te reinigen.

De digitale regeleenheid registreert de temperatuur van het water in de haard en stuurt de circulatie pomp aan. Verder heeft deze display ook een alarm functie. Als de cv-water temperatuur 80 graden bereikt, gaat er een akoestisch signaal pieken.

Alle MORETTI haarden zijn standaard voorbereid om een pellet module op aan te sluiten.

 

 

Gegevens AQUA 34                 

Vermogen   34 kW
Totaal rendement78.3 %
Te verwarmen ruimte  800 m3
Rookgasafvoer  250 mm
Gewicht 330 kg

      

© 2014 - 2020 www.houtcvholland.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel