Prijs op aanvraag

BIO CK UNIT houtsnipper ketel 25 - 100 kW

Vorige Artikel 3 van 13 Volgende

Eindelijk een kompakte houtsnipperketel voor de kleinere vermogens.

Zeer degelijk gebouwd toestel van Centrometal. Centrometal is een zeer innovatief en vooruitstrevend bedrijf die staat voor degelijkheid en kwaliteit. Het bedrijf geeft uitgebreide trainigen aan technisch personeel, en alleen door hun opgeleide en gekwalificeerde technici mogen hun toestellen installeren en onderhouden.  

Kenmerken van de biomassa ketel BIO-CK P Unit:

Ontworpen voor het verbranden van houtsnippers en houtkrullen (grootte G30 tot G50) of vaste brandstof, met een vermogen bereik 25-100 kW.

Maximaal toegestane brandstof vochtgehalte is 35%.

Optioneel wordt de ketel aangeboden met een snippertoevoersysteem.

Er kan een houtsnippersilo met toevoervijzel naar de ketel worden aangeboden als extra uitrusting, die binnen of buiten het gebouw kan worden geïnstalleerd. Of er kan een roerwerk met snippertoevoervijzel voor een bestaande snipperopslag worden aangeboden.

Optioneel kan de ketel kan worden besteld met de brander gemonteerd aan de linker of rechter zijde van de ketel.

De brander is voorzien van ventilator en elektrische ontsteking, welke worden aangestuurd door de controller.

Een zorgvuldig vormgegeven verbrandingskamer met drievoudige rookgas passage verzekeren de een hoog rendement van de ketel. Dit maakt de ketel zeer economisch in gebruik.

De verbrandingskamer is gemaakt van een hoge kwaliteit plaatwerk (5 mm dikte).

Het is tevens mogelijk vaste brandstoffen te stoken in de ketel. De grote deur maakt het stoken met grote stukken hout mogelijk, evenals eenvoudige reiniging en onderhoud.

Thermisch veiligheidssysteem kan worden aangesloten door middel van vooraf voorbereide aansluitingen op de ketel.

De buiten ommanteling van de ketel met de thermische isolatie wordt los geleverd, net als de brander met de brandstoftoevoervijzel en de digitale controller. Dit maakt het vervoer eenvoudiger en de kans op transportschade minimaal.

De basis levering specificatie bevat een thermometer, schoonmaak accessoires en een asbak, maar niet de trekregelaar die nodig is voor vaste brandstof stoken.

De BIO-CK P eenheid kan rechtstreeks aangesloten worden op de verwarmingsinstallatie, maar de installatie via een buffer verdient de voorkeur.

Optioneel kan een rookgasventilator geleverd worden.

Eventueel kan een GSM module worden aangesloten, waardoor de de ketel  aan of uit geschakeld kan worden door een telefoon of GSM.

Opties: 

Automatische reiniging van de brander (met of zonder compressor)

Automatische reiniging van de ketel

Automatische asafvoer

Snippertoevoersysteem

Snippersilo met roerwerk

© 2014 - 2023 www.houtcvholland.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel