Prijs op aanvraag

EKO-CKS MULTI PLUS 170-580 kW

Vorige Artikel 2 van 13 Volgende

De ketels EKO-CKS Multi Plus met een nominaal vermogen 170-580 kW zijn ontworpen voor het verbranden van houtsnippers en houtpellets.

De ketels kunnen in gesloten en open cv-installaties in middelgrote en grote installaties worden geïnstalleerd. De automatische werking van de ketel biedt de gebruiker een groot comfort en maakt die geschikt zijn voor een brede toepassing.

De ketels hebben een ingebouwd beweegbaar rooster voor brandstoffen (walking Floor systeem), een lambda sonde, een automatisch brandstof toevoersysteem, automatische ontsteking, thermische beveiliging, automatische as afvoer uit de verbrandingskamer, rookgascycloon om de fijne deeltjes te filteren uit de rookgassen en een retourwater verhoger. De ketels onderscheiden zich door de toepassing van moderne technologieën en de hoge kwaliteit van de materialen, de eenvoudige installatie en het gebruik. Bewezen technische oplossingen maken deze ketel veilig en betrouwbaar in gebruik.

 

Kenmerken van EKO-CKS Multi Plus boilers:

* Klasse 5 ketel welke voldoet aan de emissie eisen om in aanmerking te komen voor de ISDE subsidie van € 80 per kW.

* Geschikt voor hout chips met klasse P16A / 16B-P45A, M35 (G30 - G50, W35) en houtpellets klasse ENplus A1 en A2.

* Voor de inbouw in gesloten en open centrale verwarmingssystemen. De ketel kan ingesteld worden voor verschillende brandstoffen, waardoor na wisseling van de brandstof, eenvoudig de juiste instelling voor het type brandstof gekozen kan worden.

 * Nodig spanning 380/400 V

*  De ketel moet worden aangesloten op de buffertank (min. 12lit / kW max. werktemperatuur. 95 ° C) of  rechtstreeks op het cv-net (max. werktemperatuur. 80 ° C).

 

 De ketels zijn uitgerust met:

- Een digitale bedieningspaneel met een touch screen scherm, die de werking van de ketel bediend en die de mogelijkheid heeft om 2 de brandstoftoevoer vijzels  en tevens een snipperroerwerk aan te sturen.

- Beweegbaar brander rooster.

- Lambda sonde.

- Automatische brandstoftoevoer naar de brander door behulp van een brandstoftoevoervijzel, automatische ontsteking en automatische as afvoer.

- Rookgas afzuigkap en cycloon voor rookgas deeltjes hulpverlening.

- Rookgas turbulatoren, thermische beveiliging tegen oververhitting, bescherming tegen backfire in de brandstofopslag.

Standaard uitrusting:

- De connectie met de brandstoftoevoervijzel.

- Retourwaterverhoger.

 

 Opties:

- Automatische pneumatische reiniging van rookgaswisselaar

- Brandstof opslag: houtsnippers met een roerwerk en toevoervijzel  of  houtpellets met een toevoervijzel

- CM2K ( Module voor het aansturen van extra verwarmingscircuits  met buitentemperatuurvoeler, maximaal  4 extra verwarmingscircuits aan te sluiten), CMNET (cascade manager), CAL (licht en geluid alarm), CMGSM (alarmmelding en boiler start / stop via SMS).

- Systeem voor het monitoren van de ketel via PC, tablet of mobiele telefoon

 

© 2014 - 2023 www.houtcvholland.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel