Prijs op aanvraag

EKO-CKS P UNIT 140-560 kW

Artikel 1 van 13 Volgende

EKO-CKS P Unit

Pelletketel serie van 140 tot 560 kW.

De ketel serie EKO-CKS P Unit (140-560 kW) is ontworpen voor het verbranden van houtpellets. Het bestaat uit staal gelaste ketel constructie EKO-CKS P  en de pelletbrander Cm-Pelet-set 200-600 kW. De pelletketel EKO-CKS P Unit is te bestellen met een pelletsilo voor 2,7 m3 3,4 m3 of 4m3 houtpellets opslag. (ZIe info CentroPelet box).

De standaard uitvoering is voorzien van een pellet brander met automatische reiniging van het branderrooster en de ketel kan bovendien worden uitgerust (optionele uitrusting) met automatische pneumatische reiniging van de rookkanaalwisselaars in de ketel, rookgascycloon reiniger en automatische as verwijdering uit de ketel.

De werking van de brander, de pellet toevoervijzel en extra apparatuur wordt aangestuurd door de digitale controller. De ketel is door alle bovengenoemde onderdelen tesamen een zeer functionele toestel.

De pelletbrander is voorzien van automatische ontsteking en de automatische werking van de ketel zorgt voor opmerkelijk comfort, en kan worden aan gesloten op een cv-installaties met of zonder buffer. Vanuit het oogpunt van functionaliteit is de werking te vergelijken met een olie- of gasgestookte verwarming, terwijl het brandstofverbruik kosten tot 40% lager zijn dan olie of gas. Pellets zijn in bron van hernieuwbare energie, CO2 neutraal en zijn daarom zeer milieuvriendelijke brandstof.

© 2014 - 2023 www.houtcvholland.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel